Nautisch Design

 

Design is onze grote kracht.

Paul en Willem zijn samen designers en willen u graag ondersteunen om de boot volledig naar uw wensen te maken. Dus uw boot of opdracht goed met u afstemmen.

De mogelijkheden van EPDM zijn bijna onbeperkt. Zo kunnen we onder andere spelen met het lijnenspel van uw boot. We kunnen de lijnen accentueren en sprekender maken, of juist rustiger en zachter. Ook verlengen, verbreden, verkorten en verplaatsen.

Er is een veelzijdigheid aan basis kleuren, zie kleurenstaal.

Indien de door u gewenste kleur er niet tussen staat, dan kunnen we de bestaande kleuren ook mixen zodat we de juiste kleur aan kunnen passen aan uw wensen en boot. We zoeken altijd naar balans met de reeds aanwezige kleuren. Denk aan zeilkleuraccent, striping en bekleding. Of gewoon uw eigen smaak en voorkeur. Zo wordt elke boot en toepassing uniek. Op onze demo zeilboot (zie afbeeldingen) is de bestaande accentkleur in zeil en striping Bordeaux rood. Dit is geen basiskleur. Met een uitgekiende mix aan kleuren is er voor gezorgd dat het totaalbeeld volledig in balans is.

Daarnaast kunnen we logo’s en teksten verwerken in het design. Dergelijke projecten zijn arbeidsintensief en zullen een meerprijs met zich meebrengen.

U kunt contact met ons opnemen om alle opties en wensen te bespreken.

 

 

In de praktijk
In de praktijk
'Topgrip' komt tot z'n recht
« 1 van 7 »

TOPGRIP EPDM DESIGN KLEUREN WERKWIJZE PRIJZEN