Reactie, Zweers Zeezeilen

 

Beste Paul en Willem,

Gefeliciteerd met jullie nieuwe site van “TopGrip”.

Aanvankelijk was ik, gehinderd door mijn traditioneel denken, sceptisch over het gebruik van EPDM als materiaal om een scheepsdek te bekleden. Immers, een polyester- of teakdek is te doen gebruikelijk voor een schip. Daar passen niet zomaar nieuwe materialen in.

Inmiddels heb ik ervaring met het “TopGrip” dek. Het heeft mij verbaasd zo goed het materiaal zich houdt, de hoge antislipwerking, de zachtheid van het belopen, waterafvoer en de bijna onbeperktheid in kleuren en design. Ik denk dat dit materiaal veel mogelijkheden heeft en, zo weet ik nu, wordt het wereldwijd al een ruim toegepast.

Veel succes en jullie mogen, zo gewenst, naar mij verwijzen.

Met vriendelijke groet,

Dick Zweers,

zweers-zeezeilen.nl/

HOME

DiDiZ

Dick Zweers